Onze praktijk

Over ons

De behandeling van uw gebit vertrouwt u alleen toe aan zeer vakbekwame mensen. Of het nu gaat om het klassieke “tandartswerk” of om modernere behandelingen zoals het aanbrengen van kronen en bruggen, wortelkanaalbehandelingen, of facings, u bent bij Schulze tandheelkunde aan het juiste adres.

Schulze tandheelkunde is een moderne algemene tandartspraktijk in Borne

BIG-registratie nummer: 19909466802

Schulze tandheelkunde heeft gekozen voor uw tandheelkundige verzorging. Mondgezondheid maakt deel uit van  de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij u zo optimaal mogelijk aan uw wensen voldoen. 

Openingstijden / Afspraken

Voor behandeling op afspraak is de praktijk geopend maandag t/m donderdag  van 8.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Op vrijdag is de praktijk geopend van 8.00 –  12.00 uur. Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

Het niet nakomen van uw afspraak

De zorgverlener heeft de plicht om u als patiënt te wijzen op de consequenties van het niet nakomen van de gemaakte afspraken. Dien uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Bereikbaarheid / Toegankelijkheid

De praktijk is gehuisvest aan de Abraham ten Catestraat 4 in Borne en heeft een rolstoelvriendelijke ingang. Schulze tandheelkunde is telefonisch bereikbaar via Tel: 074-2663635. Tijdens werktijden wordt u dan te woord gestaan door de balieassistente. Buiten werktijden of in het weekend, dan staat het antwoordapparaat aan voor de achterwacht / weekenddienst van de dienstdoende tandarts via telnr: 053-7920040. U wordt dan verwezen naar de dienstdoende tandarts.  

Medische gegevens

Voor ieders welzijn vragen wij u via een medische anamnese, ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals medisch gegevens, medicijn gebruik, hart- en vaatziekte, cholesterol, infecties, zwangerschap, etc. Dit zowel in uw belang als het onze.

Privacyregeling en geheimhouding

Patientengegevens worden niet aan derden doorgegeven zonder overleg met de tandarts en toestemming van de patient. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor specialist of huisarts voor medisch onderzoek (verwijzing).

Tot Slot

Wij willen graag op de hoogte blijven van uw wensen en behoeften door middel van een klanttevredenheidsmeting. Vanzelfsprekend kunt u  uw wensen en klachten ook melden bij de balieassistente en/of de tandartsen. Tevens kunt u voor klachten contact opnemen met de KNMT-klachtenregeling. http://www.knmt.nl